Schüco EasySlide

Műanyag emelő-toló ajtó teraszokhoz, erkélyekhez és télikertekhez

Vágy a nyitottság és a frissesség, a kertben a nyugalomszigete vagy az égbolt iránt – minden embernek megvan a saját álma, amikor kinéz az ablakon. Erkélyek, teraszok és télikertek jelentik az összekötő láncsze­met a munkával teli hétköznapok és a természetben való ki­kapcsolódás között. És ki ne szeretné, hogy szép idő esetén a lakótér határait néhány gyors mozdulattal megszüntesse. Váltsa valóra álmait!

Elegáns, a természetes fényt maximálisan áteresztő üveg­ építészet – a SCHÜCO emelő-toló ajtóival új perspektívák nyílnak Ön előtt a lakótér kialakításakor. Majdnem teljesen hangtalan, és a gyerekek számára is könnyen mozgatható az erkélyhez, teraszhoz vagy kerthez közvetlen kapcsolatot szolgáló emelő-toló ajtó. Élvezze Ön is saját otthonában egy nyitott, friss levegővel átjárt télikert atmoszféráját, be­süllyesztett, küszöbmentes átjárást a külső tér felé.

Rohanó életünkben egy nyitott tér jelentheti az Ön számára a megnyugvást hozó légkört, amely a zöldellő tavasz me­legével átjárt terasz vagy a téli hónapban kiegészítő helyi­ségként szolgáló télikert formájában valósulhat meg.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a SCHÜCO különböző szerkezetei egy épületen belül is szerves egy­séget alkothatnak pl.  télikertbe épített emelő-toló ajtókkal. A SCHÜCO télikertje, ezek emelő-toló ajtajai széles kiala­kítási lehetőséget kínálnak, amelyek tökéletes hang- és hő­ szigetelést biztosítanak .

A jól kidolgozott műanyag többkamrás-profilok, – a 70 mm-es szárny és a 167 mm-es tok beépítési mélység, valamint a jó minőségű hőszigetelőüveg révén – kiemelkedő hőszige­telési értékkel rendelkeznek. Az emelő-toló ajtó küszöbét úgy tervezték, hogy a külső-és belsőterek között hermeti­kusan zárjon. Ezáltal a nyílászárórendszer belső oldalán hatékonyan elkerülhető a hideg padlófelület. Megújult tö­mítőrendszer garantálja a maximális szél-és csapóeső el­leni záródást , valamint az optimális hanggátlást. Ezenkívül a garantált zár-és vasalatrendszer a betörésgátlás tekinte­tében is eleget tesz a legkomolyabb elvárásoknak is.

 

 

 

 

Egyéni megoldások számos variációban

A kétrészes megoldások esetében választ­hat egy mozgószárny vagy két változó ol­dalról zárható, bukó funkcióval ellátott elem között.

Annak az igénynek semmi sem szab ha­tárt, hogy Ön a nagyobb átjárás biztosítása érdekében a középen lévő vagy akár bár­mely oldalsó tolószárny nyithatóságát laszthassa.

Nagyméretű üvegfal esetén a négyszárnyú kivitelezési mód a teraszt is a lakótér nyitott részévé varázsolja akár középen nyitható kétszárny elmozdításával, akár mind a négy­ szárny tetszőleges elmozdításával.

Ez a rendszer széles választási lehetőséget kínál, többféle nyitási módot és széles teret biztosít Önnek a kialakítás területén. A fehér szín mellett számos színárnyalatra , fóliára vonatkozó ajánlatot kínálunk Önnek, amelyet természetesen akár csak a külső, vagy a kül­ső és belső oldalon fóliázhatunk. A SCHÜCO emelő-toló ajtaja CORONA CT 70-es rend­szeren alapszik.

Ezzel az átfogó profilrendszerrel magas szín­vonalú nyílászárók készülnek. További szak­tanácsért forduljanak bizalommal a rendszer magyarországi forgalmazójához, illetve gyár­tóinkhoz!