Schüco Corona SI 82

Ideális a lakóépületekhez: az elegáns megjelenésű SCHÜCO CORONA SI 82 rendszerrel a belső acél merevítésnek köszönhetően nagyobb méretű ablak- és ajtó szerkezetek is biztonsággal kivitelezhetőek. A profilon belül hat zárt légkamra kialakításával elérhetővé válik a kiemelkedően jó hőszigetelési érték.

Amennyiben régi ablakát SCHÜCO CORONA SI 82 energiatakarékos ablakra cseréli, az eddigi energiafelhasználásának mintegy 29%-át megspórolhatja. Egy hagyományos családi ház esetében ez akár 1.226 l fűtőolaj megtakarítást is jelenthet évente, egyúttal a környezet védelme érdekében körülbelül 3.941 kg szén-dioxid kibocsátást is megtakaríthat. Az innovatív profiltechnológián kívül a SCHÜCO CORONA SI 82 energiatakarékos ablakok a 3 síkban eltérő tömítési szint révén magas hangszigetelést és légzárást biztosítanak.

Kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságai révén a SCHÜCO CORONA SI 82 energiatakarékos ablakok rendkívüli komfortérzetet biztosítanak, mert a profilok belsőoldali hőmérséklete a legzordabb téli időjárás esetén sem lesz érezhetően hidegebb, mint a helyiség belső hőmérséklete. Így a huzathatás és a kondenzvíz megjelenése tartósan és hatékonyan elkerülhető

Különös figyelmet érdemel a biztonság: az acél merevítéses technológia kiváló statikai jellemzőkkel rendelkezik. A kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságok ellenére a profilok elegánsak és karcsúak maradnak, sok fényt és világosságot engednek be. A SCHÜCO CORONA SI 82 energiatakarékos ablakokkal – különösen új építkezés esetén – nagyvonalú, világos tereket meg.

SCHÜCO CORONA SI 82 – energiatakarékos ablakrendszer belső acél merevítéssel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Döntsön a rendszer nyújtotta biztonság mellett

A legmodernebb zárással ellátott SCHÜCO VarioTec rendszer biztonsági vasalatai megnehezítik a betörők és a tolvajok életét, az otthonát pedig biztonságosabbá teszi.

Zárható kilincsek biztosítják a szárnyak zárási funkcióját.

Magasfokú biztonság: a nagyobb beépítési mélység és a mélyen belül elhelyezkedő SCHÜCO VarioTec vasalatok megakadályozzák a betörő könnyű behatolását.

A biztonság minden ember számára alapvető igény. Éppen a saját házában szeretné mindenki tökéletes biztonságban érezni magát. Energiatakarékos ablakainkkal szeretnénk az Ön biztonságérzetéhez is hozzájárulni: jól kifejlesztett műszaki megoldásokkal megnehezítjük a betörők és a tolvajok életét. A megnövelt beépítési mélység valamint a modern, gombafejes zárással és acél vasalati elemekkel ellátott vasalatrendszer teljesen lehetetlenné teszi az Ön ablakának kiemelését. A SCHÜCO CORONA SI 82 rendszerrel igény esetén elérhető a WK 2-es biztonsági osztályt.

Ne sajnálja magától a korszerű kényelmet
A SCHÜCO VentoTherm szellőztető optikai egységet alkot az Ön ablakával.

A könnyű, egyszerű üzemeltetés egy modern ablak esetében teljesen magátólértendő elvárás. Ugyanakkor jól átgondolt műszaki megoldások révén sok minden még egyszerűbbé és kényelmesebbé tehető. Ilyen például az elektromos működtetésű SCHÜCO VentoTherm szellőztető rendszer, mely az ablak csukott állapotában is gondoskodik a folyamatos légcseréről, a beépített finompor- és pollenszűrőnek köszönhetően pedig tisztított levegőt biztosít, így az allergiások is fellélegezhetnek. A rendszerrel nincs esély sem huzat kialakulására, sem pedig zavaró külső zajok illetve rovarok bejutására.

Jó tudni: a SCHÜCO CORONA SI 82 ablakok és azok egyedi kiegészítői hosszú évek után is alig igényelnek karbantartást, emellett könnyen tisztíthatók. A profilok felülete magas fényű, színálló, a SCHÜCO VarioTec vasalati elemek és a kilincsek korrózióállók.

A profilrendszer 3 tömítési szintje a legmagasabb lakókomfortot garantálja – optimális védelmet nyújt a zaj, a huzat és a nedvesség ellen.

Így Ön biztos lehet abban, hogy az új, az Ön igényeihez igazított SCHÜCO CORONA SI 82 ablakokban sokáig örömét fogja lelni.

 

 

 

 

Tűntesse fel legjobb színben az otthonát 
Elegáns megjelenésű, tartós anyagokból készült kilincsek és vasalatok teszik tökéletessé az Ön ablakát

Az ablakok nemcsak a homlokzat kialakításában játszanak szerepet, hanem mindenekelőtt a belső helyiségek atmoszféráját is meghatározzák. Biztosítják a kilátást a külvilág felé – ideális esetben egy jól megválasztott képkeretként foglalja magában a külső tér látványát. Egyúttal a kevesebb itt többet jelent: minél keskenyebb a keret, annál több nappali fény áramlik akadálytalanul a helyiségbe. Érdemes ezeket a szempontokat is átgondolni a legmegfelelőbb ablakkeret kiválasztásakor, hiszen az ablak minősége az Ön ingatlanának értékét is jelentős mértékben befolyásolja.

A SCHÜCO CORONA SI 82 energiatakarékos ablakok számos változatban és az Ön kívánságának megfelelő kialakításban kaphatók, igényre szabottan és az Ön egyedi elképzeléseinek eleget téve. A SCHÜCO CORONA SI 82 ablakok színkialakításának semmi sem szab határt. A SCHÜCO CORONA SI 82 profilok belső és külső oldala eltérő színű is fóliával is ellátható, így bármilyen egyéni igénynek eleget tesz. A profilokhoz rendelhető külső oldali, tetszőleges RAL színre festett, illetve eloxált megjelenésű alumíniumborítás is.