Schüco Corona CT 70

A korszerű vonalvezetésű, kedvező ár-érték arányú SCHÜCO CORONA CT 70 ablakrendszer ideális választás lakóépületekhez mind új építés, mind felújítás esetében. A profilon belül öt zárt légkamra gondoskodik a megfelelő hőszigetelési értékről, így a rendszer rendkívüli komfortérzetet biztosít. A magas minőségű alapanyagoknak és a belső acél merevítésnek köszönhetően az ablak- és ajtó szerkezetek akár egy életen át tartanak.

Amennyiben régi ablakát SCHÜCO CORONA CT 70 fokozott hőszigetelésű ablakra cseréli, az eddigi energiafelhasználásának mintegy 20%-át megspórolhatja egy hagyományos családi ház esetében, az alacsonyabb szén-dioxid kibocsátás következtében pedig a környezet védelméhez is hozzájárulhat.

 

A SCHÜCO CORONA CT 70 ablakok az optimalizált kialakítás valamint a 2 síkban eltérő tömítési szint révén hatékony hangszigetelést és légzárást biztosítanak.

A SCHÜCO CORONA CT 70 ablakrendszer forma és funkció tekintetében egyaránt számtalan kialakítási lehetőséget kínál, a különböző formatervezett üvegléceknek köszönhetően pedig akár műemléki környezetben álló épületek felújítása is megvalósítható a rendszerrel.

Különös figyelmet érdemel a biztonság: az acél merevítéses technológia kiváló statikai jellemzőkkel rendelkezik. A fokozott hőszigetelési tulajdonságok ellenére a profilok elegánsak és karcsúak maradnak, sok fényt és világosságot engednek be. A SCHÜCO CORONA CT 70 ablakokkal – különösen új építkezés esetén – nagyvonalú, világos tereket valósíthat meg.

Döntsön a rendszer nyújtotta biztonság mellett

A legmodernebb zárással ellátott SCHÜCO VarioTec rendszer biztonsági vasalatai megnehezítik a betörők és a tolvajok életét, az otthonát pedig biztonságosabbá teszi.

Zárható kilincsek biztosítják a szárnyak zárási funkcióját.

Magasfokú biztonság: a nagyobb beépítési mélység és a mélyen belül elhelyezkedő SCHÜCO VarioTec vasalatok megakadályozzák a betörő könnyű behatolását.

A biztonság minden ember számára alapvető igény. Éppen a saját házában szeretné mindenki tökéletes biztonságban érezni magát. Energiatakarékos ablakainkkal szeretnénk az Ön biztonságérzetéhez is hozzájárulni: jól kifejlesztett műszaki megoldásokkal megnehezítjük a betörők és a tolvajok életét. A megnövelt beépítési mélység valamint a modern, gombafejes zárással és acél vasalati elemekkel ellátott vasalatrendszer teljesen lehetetlenné teszi az Ön ablakának kiemelését. A SCHÜCO CORONA CT 70 rendszerrel igény esetén elérhető a WK 2-es biztonsági osztályt.

A SCHÜCO VentoTherm szellőztető optikai egységet alkot az Ön ablakával.
Ne sajnálja magától a korszerű kényelmet

A könnyű, egyszerű üzemeltetés egy modern ablak esetében teljesen magátólértendő elvárás. Ugyanakkor jól átgondolt műszaki megoldások révén sok minden még egyszerűbbé és kényelmesebbé tehető. Ilyen például az elektromos működtetésű SCHÜCO VentoTherm szellőztető rendszer, mely az ablak csukott állapotában is gondoskodik a folyamatos légcseréről, a beépített finompor- és pollenszűrőnek köszönhetően pedig tisztított levegőt biztosít, így az allergiások is fellélegezhetnek. A rendszerrel nincs esély sem huzat kialakulására, sem pedig zavaró külső zajok illetve rovarok bejutására.

A profilrendszer 2 tömítési síkja megfelelő lakókomfortot garantál – optimális védelmet nyújt a zaj, a huzat és a nedvesség ellen.

Jó tudni: a SCHÜCO CORONA CT 70 ablakok és azok egyedi kiegészítői hosszú évek után is alig igényelnek karbantartást, emellett könnyen tisztíthatók. A profilok felülete magas fényű, színálló, a SCHÜCO VarioTec vasalati elemek és a kilincsek korrózióállók.

Így Ön biztos lehet abban, hogy az új, az Ön igényeihez igazított SCHÜCO CORONA CT 70 ablakokban sokáig örömét fogja lelni.

 

 

 

Tűntesse fel legjobb színben az otthonát 
Elegáns megjelenésű, tartós anyagokból készült kilincsek és vasalatok teszik tökéletessé az Ön ablakát

Az ablakok nemcsak a homlokzat kialakításában játszanak szerepet, hanem mindenekelőtt a belső helyiségek atmoszféráját is meghatározzák. Biztosítják a kilátást a külvilág felé – ideális esetben egy jól megválasztott képkeretként foglalja magában a külső tér látványát. Egyúttal a kevesebb itt többet jelent: minél keskenyebb a keret, annál több nappali fény áramlik akadálytalanul a helyiségbe. Érdemes ezeket a szempontokat is átgondolni a legmegfelelőbb ablakkeret kiválasztásakor, hiszen az ablak minősége az Ön ingatlanának értékét is jelentős mértékben befolyásolja.

A SCHÜCO CORONA CT 70 ablakok számos változatban és az Ön kívánságának megfelelő kialakításban kaphatók, igényre szabottan és az Ön egyedi elképzeléseinek eleget téve. A SCHÜCO CORONA CT 70 ablakok színkialakításának semmi sem szab határt. A SCHÜCO CORONA CT 70 profilok belső és külső oldala eltérő színű is fóliával is ellátható, így bármilyen egyéni igénynek eleget tesz. A profilokhoz rendelhető külső oldali, tetszőleges RAL színre festett, illetve eloxált megjelenésű alumíniumborítás is.