Schüco Alu inside

Innovatív ablakrendszer az energiatakarékos otthonért

A profilon belül hét zárt légkamra a legmagasabb hőszigetelési értéket célozza, ami eddig költséges kiegészítő intézkedés nélkül elképzelhetetlen lett volna. A szabadalmaztatott gyártási eljárás során az alumínium és műanyag alapanyag együttes alkalmazásával a profil olyan merevvé válik, hogy – ellentétben a hagyományos profilokkal – az acélmerevítésről le lehet mondani. A SCHÜCO Alu Inside rendszer esetében a profilok hőszigetelési tulajdonságai az elmaradó acélmerevítéseknek köszönhetően lényegesen kedvezőbbé tehetők.

Amennyiben régi ablakát SCHÜCO Alu Inside energiatakarékos ablakra cseréli, az eddigi energiafelhasználásának mintegy 33%-át megspórolhatja. Egy hagyományos családi ház esetében ez akár 1441 l fűtőolaj megtakarítást is jelenthet évente, egyúttal a környezet védelme érdekében körülbelül 4546 kg szén-dioxid kibocsátást is megtakaríthat. Az innovatív profiltechnológián kívül a SCHÜCO Alu Inside energiatakarékos ablakok a 3 síkban eltérő tömítési szint révén magas hangszigetelést és légzárást biztosítanak.

Kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságai révén a SCHÜCO Alu Inside energiatakarékos ablakok rendkívüli komfortérzetet biztosítanak, mert a profilok belsőoldali hőmérséklete a legzordabb téli időjárás esetén sem lesz érezhetően hidegebb, mint a helyiség belső hőmérséklete. Így a huzathatás és a kondenzvíz megjelenése tartósan és hatékonyan elkerülhető. Különös figyelmet érdemel a biztonság: az alumínium merevítéses technológia kiváló statikai jellemzőkkel rendelkezik. A kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságok ellenére a profilok elegánsak és karcsúak maradnak, sok fényt és világosságot engednek be. A SCHÜCO Alu Inside energiatakarékos ablakokkal – különösen új építkezés esetén – nagyvonalú, világos tereket valósíthat meg.

  1. 7 kamrás profilrendszer a legmagasabb hőszigetelési tulajdonságokkal, kiegészítő hőszigetelő betétekkel és megfelelő üvegezéssel akár 0,76 W/m2K Uf-értékig.
  2. Konstruktív intelligencia: az acélmerevítés- és hőszigetelőhab-mentes koncepcióval tovább javíthatóak a hőátbocsátási értékek, emellett a szerkezet teljes mértékben újrahasznosítható.
  3. A 3 tömítési szint optimális védelmet nyújt a szél, az eső és a zaj ellen.
  4. Keskeny látszó profilszélesség a maximális fényáteresztésért.
  5. A Classic szárnygeometria tiszta és időtlen vonalvezetése megfelel a modern építészet elvárásainak
  6. Alumínium merevítés technológia révén magas statikai biztonság.
  7. A megnövelt beépítési mélység biztonságossá teszi a szerkezetet, megnehezíti a betörők számára a behatolást.
SCHÜCO Alu Inside – a németországi Passzívház
Intézet által (PHI) minősített ablakrendszer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Döntsön a rendszer nyútotta biztonság mellett

A legmodernebb zárással ellátott SCHÜCO VarioTec rendszer biztonsági vasalatai megnehezítik a betörők és a tolvajok életét, az otthonát pedig biztonságosabbá teszi.

Zárható kilincsek biztosítják a szárnyak zárási funkcióját.

Magasfokú biztonság: a nagyobb beépítési mélység és a mélyen belül elhelyezkedő SCHÜCO VarioTec vasalatok megakadályozzák a betörő könnyű behatolását.

A biztonság minden ember számára alapvető igény. Éppen a saját házában szeretné mindenki tökéletes biztonságban érezni magát. Energiatakarékos ablakainkkal szeretnénk az Ön biztonságérzetéhez is hozzájárulni: jól kifejlesztett műszaki megoldásokkal megnehezítjük a betörők és a tolvajok életét. A megnövelt beépítési mélység valamint a modern, gombafejes zárással és acél vasalati elemekkel ellátott vasalatrendszer teljesen lehetetlenné teszi az Ön ablakának kiemelését. A SCHÜCO Alu Inside még acélmerevítés nélkül is eléri a WK 2-es biztonsági osztályt.

Ne sajnálja magától a korszerű kényelmet
A SCHÜCO VentoTherm szellőztető optikai egységet alkot az Ön ablakával.

A könnyű, egyszerű üzemeltetés egy modern ablak esetében teljesen magától értendő elvárás. Ugyanakkor jól átgondolt műszaki megoldások révén sok minden még egyszerűbbé és kényelmesebbé tehető. Ilyen például az elektromos működtetésű SCHÜCO VentoTherm szellőztető rendszer, mely az ablak csukott állapotában is gondoskodik a folyamatos légcseréről, a beépített finompor- és pollenszűrőnek köszönhetően pedig tisztított levegőt biztosít, így az allergiások is fellélegezhetnek. A rendszerrel nincs esély sem huzat kialakulására, sem pedig zavaró külső zajok illetve rovarok bejutására.

A profilrendszer 3 tömítési szintje a legmagasabb lakókomfortot garantálja – optimális védelmet nyújt a zaj, a huzat és a nedvesség ellen.

Jó tudni: a SCHÜCO Alu Inside energiatakarékos ablakok és azok egyedi kiegészítői hosszú évek után is alig igényelnek karbantartást, emellett könnyen tisztíthatók. A profilok felülete magas fényű, színálló, a SCHÜCO VarioTec vasalati elemek és a kilincsek korrózióállók. Így Ön biztos lehet abban, hogy az új, az Ön igényeihez igazított SCHÜCO Alu Inside energiatakarékos ablakokban sokáig örömét fogja lelni.

Tüntesse fel a legjobb színben az otthonát

Az ablakok nemcsak a homlokzat kialakításában játszanak szerepet, hanem mindenekelőtt a belső helyiségek atmoszféráját is meghatározzák.

Elegáns megjelenésű, tartós anyagokból készült kilincsek és vasalatok teszik tökéletessé az Ön ablakát

Biztosítják a kilátást a külvilág felé – ideális esetben egy jól megválasztott képkeretként foglalja magában a külső tér látványát. Egyúttal a kevesebb itt többet jelent: minél keskenyebb a keret, annál több nappali fény áramlik akadálytalanul a helyiségbe. Érdemes ezeket a szempontokat is átgondolni a legmegfelelőbb ablakkeret kiválasztásakor, hiszen az ablak minősége az Ön ingatlanának értékét is jelentős mértékben befolyásolja.

A SCHÜCO Alu Inside energiatakarékos ablakok számos változatban és az Ön kívánságának megfelelő kialakításban kaphatók, igényre szabottan és az Ön egyedi elképzeléseinek eleget téve. A SCHÜCO Alu Inside ablakok színkialakításának semmi sem szab határt. A SCHÜCO Alu Inside profilok belső és külső oldala eltérő színű is fóliával is ellátható, így bármilyen egyéni igénynek eleget tesz. A profilokhoz rendelhető külső oldali, tetszőleges RAL színre festett, illetve eloxált megjelenésű alumíniumborítás is.